ZIN OM MEE TE BOUWEN AAN DE TOEKOMST?

/Zin in meer?
Zin in meer? 2018-05-08T11:59:58+00:00

WORD TESTGEBRUIKER BIJ LIVINGLABS

In een Living Lab onderzoek testen en ontwikkelen we toekomstige producten voor ze op de markt komen. Maar in plaats van dat in alle geheimhouding te doen, stellen we het product of dienst open voor een panel van testgebruikers. Zo kunnen zij het toepassen in hun dagelijks leven en zien of het daar een plaats vindt. Een living lab speelt zich dus niet af in een wetenschappelijke testomgeving vol spitstechnologie, maar in de leefomgeving van gewone mensen. Iedereen kan dus een testgebruiker worden. Je wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling van het product of dienst. Concreet mag je in primeur nieuwe applicaties, toestellen, diensten en ideeën bespreken en zo mee vorm geven.

Schrijf je in

VACATURES BIJ IMEC

Wil jij meebouwen aan de toekomst?
Imec biedt enorme opportuniteiten voor onderzoekers en ingenieurs, mensen die de komende jaren onze levens meer en meer vorm zullen geven.
Help ons bij de ontwikkeling van onze strategie, de verruiming van ons netwerk en de verzameling van inzichten. Zo realiseren we onze ambities.

Bekijk vacatures

EDUCATIEF AANBOD: RVO-SOCIETY

RVO-Society wil jongeren interesseren voor techniek en wetenschap. Voor een inclusieve en duurzame wereld. Binnen het onderwijs bereiken we dat met de leerkrachten individueel, of met de school als team. Buiten het onderwijs richten we ons rechtstreeks naar de jongeren. Steeds met een ervaringsgerichte aanpak. RVO-Society heeft een educatief aanbod met onderwijspakketten voor BO, SO, en HO, en educatieve activiteiten voor jongeren van 5 tot 25 jaar.

Meer over RVO Society

HEALTH HOUSE

Ervaar de toekomst van de geneeskunde en de zorg

Altijd al eens de chirurg in jezelf willen bovenhalen en een operatie uitvoeren op een digitaal menselijk lichaam? Of via Virtual Reality een kijkje nemen in de hersenen van een patiënt met epilepsie? Of ontdek je liever hoe 3D-geprinte implantaten onze levenskwaliteit enorm gaan verbeteren? Dit en nog zo veel meer kan je op een unieke en interactieve manier ontdekken tijdens een van de zes rondleidingen van Health House.

Interesse om de toekomst van de gezondheid en zorg te ontdekken?

Ontdek Health House